Trappen afwerken


Na het plaatsen van uw houten trap is het tijd voor the finishing touch. Zo kunt u uw trap perfect laten afwerken, met een houten trapleuning bijvoorbeeld. Of door de trap te laten schilderen of in te oliën. Hoe beter de afwerking, hoe beter uw interieurstijl tot zijn recht komt.

Houten trapleuningen


Johan Baeten plaatst uw ideale trapleuning. Hout is esthetisch mooi en ligt goed in de hand. Bovendien produceren we al onze trapleuningen (hout) en balustrades op ambachtelijke wijze. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken.
Gebruiksgemak en veiligheid komen bij ons op de eerste plaats. Daarom worden al onze houten trapleuningen afgemeten tot op de millimeter. Zo kunt u kiezen uit hout, inox of een combinatie van beide. Welke stijl u ook kiest, of u nu een moderne trap wil of een klassieke trap: al onze trapleuningen worden altijd professioneel en vakkundig geplaatst, in natuurlijke harmonie met uw nieuwe trap. Uiteraard geven we ook graag advies rond welke houten trapleuning het best past bij uw soort trap.

De mogelijkheden zijn uitgebreid:

  • Molenaarsleuning
  • Kruismotief
  • Houten handgreep
  • Handgreep tegen de muur
  • Met inox gecombineerde trapleuning
  • Leuning met verschillende soorten balusters of trapstijlen

Wil u graag de prijs weten van uw nieuwe, houten trapleuning? Aarzel niet om ons te contacteren.


Houten trapleuningen - johan baeten

Trap oliën of vernissen


Een houten trapleuning vereist uiteraard de nodige behandeling. Als u de juiste producten gebruikt kan er weinig fout lopen. Uw trap vernissen is een eerste mogelijkheid. Onze vernis geeft het hout een natuurlijk en hedendaags uitzicht. Wij gebruiken altijd 3 lagen 2-componenten vernis. Die is uiterst slijtvast.

Trap schilderen


Wie graag wat meer kleur in zijn interieur brengt, kan zijn trap ook schilderen. Een houten trap schilderen is niet alleen een stilistische ingreep, maar biedt ook extra bescherming. U kan beide technieken (trap schilderen of oliën) ook combineren voor een optimaal resultaat.