Maatwerk houten trappen

trappen maken


Een nieuwe trap maken: dat lijkt vaak eenvoudig. Toch zitten veel doe-het-zelvers al snel met de handen in het haar. Degelijke trappen maken vereist heel wat precisiewerk, kennis en ervaring. Daarom is zelf een trap maken helemaal geen goed idee. Dat laat u beter over aan een trappenmaker met voldoende kennis van zaken.


Vrijblijvende offerte aanvragen
houten trappen maken - johan baeten
betontrap bekleden - johan baeten

Betontrappen bekleden


Behalve voor een nieuwe trap, kunt u ook bij ons terecht voor het bekleden van betontrappen.
De aanblik van een betonnen trap is niet meteen erg stijlvol of gezellig. Daarom is een bekleding met hout voor uw betonnen trap een echte must. Wij komen uw trap opmeten. Eventueel maken we mallen. Vervolgens bekleden we uw trap. En dit geheel op maat.


Meer over betontrappen bekleden

Trappen afwerken


Een nieuwe trap maken gaat verder dan alleen maar opmeten en plaatsen. Ook de afwerking bepaalt in grote mate het eindresultaat en geeft elke trap een unieke toets.
Bovendien behandelen we elk type hout met vernis waardoor het een hedendaags en natuurlijk uitzicht krijgt, voor een jarenlange bescherming van uw trap.


Meer over trappen afwerken
trappen afwerken - johan baeten

Trappen renoveren


Uw trap is toe aan renovatie? Trappen renoveren doen we niet. “Waarom niet?”, vraagt u zich wellicht af. Een trap renoveren kost enorm veel geld. U staat het best even stil bij de kosten van een traprenovatie. Prijs en moeilijkheidsgraad hangen nauw samen. Dit zorgt ervoor dat u in veel gevallen beter af bent met een volledig nieuwe trap. Trappen renoveren is immers een erg tijdrovende bezigheid. Voor u aan uw trappenrenovatie begint, neemt u beter eerst contact met ons op.

Afkasting trapgaten


Een nieuwe trap maken kan natuurlijk niet zonder trapgat. De afkasting van een trapgat in beton of in hout kent voor ons geen enkel geheim. Het uiteindelijke resultaat wordt natuurlijk bepaald door de grootte en de positie van het trapgat. Maar ook de constructie van uw plafond is van belang. Bekijk onze realisaties.